Naslovna Grad 13 umiljatih pasa čeka na Vas

13 umiljatih pasa čeka na Vas

84
0

U Skloništu za životinje koje se nalazi pri Gradskoj veterinarskoj stanici u Slatini na adresi Industrijska 15 u Poduzetničkoj zoni Turbina trenutno se na skrbi nalazi 13 pasa. Možete doći, posjetiti, vidjeti ih i o njima više saznati svakim radnim danom i subotom od 10:00 do 14:00 sati.

HOMER je pseći ljepotan, po svemu sudeći najvjerojatnije i čistokrvni njemački ovčar, starosti do 3 godine. Oduzet je prijašnjim vlasnicima zbog zanemarivanja i nebrige. Razigran je i jako dobar u interakciji s ljudima.

SIVKO je čupavi pas duže dlake, starosti otprilike 2 godine. Nađen je na području Bakića. Srednje veličine, dobrog karaktera, zna dati šapu i slaže se s drugim psima.

NALA – prekrasna border colica, starosti 1 – 2 godine, voli se umiljavati i razigrana je te socijalizirana. Jako voli biti s ljudima i imati prostor za trčanje. Nađena na području Slatine gdje je danima lutala. Bila je na privremenom smještaju te se ustanovilo da voli djecu i ostale pse.

GARO – mladi pas do 1 godine, u tipu labradora, kao i svaki mladi pas vrlo umiljat, jako se voli maziti, socijaliziran i dobar sa ostalim psima.

DONA / LUNA – su najmanji psi u Skloništu, još su štenci, a u tipu su hrvatskog ovčara. Čupavi i flafasti. Zahvaljujući privremenom smještaju naučili su na druge pse i na ljude, razigrani su i umiljati. Nađeni su odbačeni na Bunariću 14. veljače. Udomljavaju se zajedno ili pojedinačno.

ŠVRĆKA – je nađena u ožujku ove godine na području grada Slatine, starosti od 6 mjeseci do 1 godine. Iako je u tipu border colija, manjeg je, nižeg rasta, do koljena. Ima lijepu dužu crnu dlaku s bijelim poljima. Voli ljude, ali još je malo preplašena no to će se popraviti kada bude u sigurnom domu.

MERI –mlada je ženka, manjeg rasta. Crne dlake s bijelim flekama na prsima. Naučena je na ljude, vrlo umiljata i razigranog karaktera. Dobro se slaže s ostalim psima.

BUBI – je dečko, mješanac žute, duge i meke dlake u tipu pekinezera, starosti oko 7 godina. Nađen je u Mikleušu, u Skloništu je od 10. travnja 2024. Naučen na kuću i ljude, dobar je i miran.

MIRKA – je mlada ženka, starosti oko godine dana, vrlo je niskog i malog rasta, crne i kratke dlake, mješanka pronađena u Rajevom polju 10. travnja 2024. Još je pomalo plaha, ali je razigrana i slaže se s drugim psima.

MAX – je predivan aljaški malamut, pronađen 8. travnja 2024. u šumi na potezu između Slatine i Voćina. Procijenjena starost: 7god. Karakterom je dobroćudan, miran, veseo i poslušan.

BELA – je mlada ženka, mješanka u tipu samojeda – zlatnog retrivera, srednjeg rasta, bijele, poluduge meke dlake. U Skloništu je od 16. travnja 2024. Vrlo je razigrana, dobra s drugim psima, poslušna i vesela.

BINGO – mali, rastom nizak mješanac, starosti oko 6 godina, već naučen na kućni red i ljude, nažalost, ostao bez svog prijašnjeg vlasnika, u Skloništu je od 9. travnja 2024. Umiljat je i dobar pas.

Pse možete vidjeti i na FB stranici Veterinarske stanice i grupe Izgubljene/nađene životinje u Slatini. Svi psi koji se udome iz Skloništa u novi dom idu cijepljeni, čipirani, očišćeni od nametnika i kastrirani o trošku Skloništa! Razmislite o udomljenju i o ljubavi i zahvalnosti koje će vam pas pružiti. Ako udomite psa iz Skloništa, spašavate dva života: psa kojega ste udomili i onoga koji će doći na njegovo mjesto!

Lareta Žubrinić

(84)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr