Naslovna Novo MUNTA: Vrijeme je da vaši plamenici zapjevaju, a manje piju

MUNTA: Vrijeme je da vaši plamenici zapjevaju, a manje piju

482
0

Sjedimo tako, na klupi u parku, pri temperaturi koja je za nekoliko decimala iznad pomalo nevjerojatnih +18°C i cugamo Coffee to go.

Vlasnik tvrtke MUNTA: Marijan Munitić – Munta (fotografija iz 2006. god.)

Majstor Munta, sa sjetom u glasu započinje svoju priču: U to vrijeme sam imao iza sebe nekoliko stotina ugrađenih ili servisiranih plamenika za sušare, dok sam radio kod bivšeg poslodavca. “Mikroklima” je po opremi bio ispred svog vremena, kao i znanjem struke samog vlasnika. Tako da sam stekao kvalitetno znanje i iskustvo. Kad sam se izguštao klima-uređaja za tri života, odlučio sam se vratiti “staroj ljubavi” i ponovno poštelati “beštiju” sa analizatorom dimnih plinova.

A zatim dodaje: Servis plamenika će biti napravljen po najvišim standardima i uključivati će pregled, te podešavanje svih elemenata. Tijekom višestatnog podešavanja vaš će plinski plamenik “pjevati” i manje trošiti, a ispušni plinovi će biti ekološki prihvatljivi.

Po završenom servisu plinskih plamenika marke: WEISHAUPT, RIELLO, GIERSCH, ECOFLAM – naš će vam sugovornik i vrsni Tata-mata od zanata, napisati i IZVJEŠTAJ za HEP-Plin.

 

(482)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr