Naslovna Novo Prvi Youth Business Camp otvara svoja vrata

Prvi Youth Business Camp otvara svoja vrata

92
0

Youth Business Camp Adria otvoriti će svoja vrata za polaznike između 15 i 19 godina od 27. lipnja do 10. srpnja 2021. godine, u hotelu Trakošćan. Ovaj kamp jedinstven je u ovom dijelu Europe po svom tematskom sadržaju, a konceptualno će se održati i u Lausanne, u Švicarskoj. Kamp se održava na engleskom jeziku, a svi polaznici kampa imati će priliku čuti predavanja s područja: osnove ekonomije, osnove financija, osnove managementa, umijeće vođenja, projektni management, odnosi s javnošću, marketing, izrada financijskog plana, poslovna etika, intelektualno vlasništvo, uloga javnog sektora u poslovanju, digitalno poslovanje, digitalne valute, komunikacije, branding, ljudski kapital i razvoj, StartUp, društveno odgovorno poslovanje i turizam. Predavači u kampu bit će iskusni stručnjaci koji će na jednostavan i razumljiv način približiti navedene tematike sudionicima, a također je osiguran i program mentorstva u sklopu kojeg polaznici izrađuju vlastiti projekt. Na kraju programa dodjeljuje se certifikat World Innovation and Change Management Institute iz Ženeve.

”Na ovu ideju došao sam iz čiste potrebe. Htio sam prije dvije godine upisati svog sina na jedini kamp u našoj blizini koji govori o poslovnim temama, a to je kamp sveučilišta Bocconi u Milanu. Međutim, zbog ograničenog broja mjesta to mi nije uspjelo pa sam se zbog prethodnih iskustava prvog direktora Londonske škole za odnose s javnošću u Hrvatskoj te direktora Škole nepovratnih sredstava Europske unije odlučio prije godinu i pol dana pokrenuti i internacionalizirati svoju ideju koja je danas službeno i započela s radom. U programskom sadržaju kampa svoju stručnu potporu pružila je i Ivana Nobilo. Svjedoci smo da kurikulum srednjih škola ne prati promjene i interese mladih ljudi koji su puni kreativnosti i u njima se skrivaju brojne ideje. Jedan od glavnih ciljeva kampa je inspirirati mlade ljude da kroz različita područja potrebna za poslovanje dobiju širu sliku i nakon kampa mogu lakše odlučiti koji fakultet žele upoznati ili kako svoju ideju pokrenuti u stvarnosti. Sljedeće godine otvorit će se franšizni modeli kampova u Srbiji,Makedoniji, Bosni i Hercegovini, ali isto tako i u Argentini, Kanadi te Južnoj Koreji s kojima smo pred zaključivanjem ugovora o suradnji. Vjerujem da će i roditelji prepoznati kvalitetu sadržaja ovog programa”, izjavio je direktor kampa, Danijel Koletić.

Program događanja u kampu preuzmite ovdje…

Dodatne informacija potražite na: https://youthbusinesscamp.ch

Angela Peric

(92)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr