Naslovna Grad Noć knjige u Dječjem vrtiću “Suncokret”

Noć knjige u Dječjem vrtiću “Suncokret”

55
0

Sudjelovali smo u manifestaciji “Noć knjige” i uživali u čitanju brojnih slikovnica, priča i pjesama. U našem vrtiću u Mikleušu posjetila nas je Crvenkapica kojoj smo se jako obradovali te smo zajedno s njom pričali priče i glumili. Nacrtali smo likove iz njezine priče i postavili pravi lutkarski igrokaz. Sklopom aktivnosti “Ku-kuc! Priča je unutra” pričali smo poznate priče i osmišljavali nove.

U Slatini smo razgovarali sa Snježanom Dupan-Lovrić o njezine dvije zbirke pjesama, “Lako je žabama” i “Tajna je u notama”. Saznali smo koji put jedna pjesma treba prijeći da bi se objavila u knjizi, poslušali smo nekoliko zanimljivih pjesama a posebno su nam se svidjele zagonetke čije pogađanje nas je jako zabavilo. U našem novom kutiću čitanja, velikom šatoru, čitali smo i listali slikovnice a pomoću slikopriča i slagarica slagali smo i stvarali poznate i neke sasvim nove priče. S knjigama se nastavljamo družiti i dalje jer knjige volimo i u njima uživamo!

Više fotografija pogledajte ovdje…

(55)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: