Naslovna Blog Arhiva tekstova Miša Nicinger: Sretan vam novi početak…

Miša Nicinger: Sretan vam novi početak…

51
0

21.12.2012.

S obzirom da se u 12:11 sati po srednjeuropskom vremenu (11:11 sati UTC) dugo najavljivani sudnji dan i smak svijeta nije dogodio, očito je 21. prosinca 2012. Zemlja izbjegla svemirska poravnavanja i uplovila u novo doba.

Obucite se svečano i ako treba razbijte kasicu prasicu ili se riješite bezveznog žutog metala kako biste baš danas izveli najmilije u šetnju seoskim sokacima i gradskim trgovima.

Neka jahači apokalipse što vire kroz prozore vide svu vašu ljepotu, sreću i bezbrižnost.

Možda skupe snage i izađu iz svojih mračnih jazbina na svijetlo dana kako bi zauvijek prestali prizivati sile tame i uzbunjivanje javnost drevnim kalendarima, proročanstvima i budalaškim vjerovanjima.

Neka ih udisanje friškog zraka, cvrkut gladnih ptica, vriska malene djece, smijeh i graja napokon dobro prodrma, razbudi i vrati u stvarnost!

A možda je već kasno!?

Možda su sljedbenici ideje o propasti već iskopati neke još starije spise s kojima će ponovno podići prašinu, prizvati armagedon i nastaviti manipulirali neukima, jer takvi imaju vremena za smišljanje novih budalaština, dok ostatak populacije živi u neimaštini, muči se i većinu prihoda daje odabranima.

Uživajte u životu do neke nove najave o propasti svijeta i ne zaboravite – u znanju je moć!

Miša Nicinger

(51)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: