Naslovna Novo Poduzetnički inkubatori: Završen ciklus besplatnih radionica za poduzetništvo

Poduzetnički inkubatori: Završen ciklus besplatnih radionica za poduzetništvo

52
0

U poduzetničkom inkubatoru Pitomača, u četvrtak 30.09.2021. održana je posljednja od četiri besplatne radionica za poduzetništvo u organizaciji Zagrebačke banke i Mreže inkubatora Virovitičko-podravske županije.

Ovaj ciklus od 4 radionice proveden je s ciljem kako bi postojećim i budućim poduzetnicima omogućio stjecanje novih znanja i vještina u pokretanju i vođenju vlastitog poduzeća. Radionice su obuhvatile teme pokretanja poslovanja i poslovnog platna, financije poduzetnika i poslovni plan, financijske izvještaje i pojmove, pravne oblike poslovanja te područje EU fondova i marketinga.

Na radionicama je ukupno sudjelovalo 33 polaznika, a među polaznicima je bilo studenata, nezaposlenih osoba, ali i poduzetnika početnika. Ovakav tip radionica, koje su provedene kombinirano fizički na lokaciji i online, je po prvi puta na ovaj način organiziran u Mreži inkubatora Virovitičko-podravske županije.

Polaznici su osim novih znanja imali priliku međusobno se umrežiti, ali i upoznati stručnjake Zagrebačke banke, a koji im mogu pomoći u razvoju vlastitog poslovanja. Također, polaznici su se kroz četiri tjedna, u četiri poduzetnička inkubatora, imali priliku upoznati sa infrastrukturom te uslugama koje nudi Mreža inkubatora Virovitičko-podravske županije.

Info: Josip Hetrih
Izvor: inkubatorivpz.hr

(52)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr