Naslovna Novo Ove vesele i hrabre žene kreću u novu avanturu!

Ove vesele i hrabre žene kreću u novu avanturu!

217
0

Pogledajte što su vam sve pripremile

Nova sezona Extravaganta, jedne od najdugovječnijih lifestyle emisija u Hrvatskoj, kreće u nedjelju, 03. listopada 2021. godine!

Extravagant već osamnaest godina donosi pregršt zanimljivih tema s područja ljepote, mode, stila, uređenja interijera, zdravlja, putovanja i gastronomije. U istom tonu nastavlja i dalje – uz standardne rubrike poput intervjua tjedna, modnih editorijala, gastro kutka… i u buduće ćemo upoznavati ljepote Hrvatske kroz rubriku Doma je najljepše. S uspješnim poslovnim ženama družit ćemo se uz Lady boss minute, otkrivat ćemo tajne uspjeha poznatih ljubavnih parova, a nova sezona donosi i neke novitete poput minuta rezerviranih za Extravagant experience .

Sve se odvija pod uredničkom palicom Maje Uremović, a emisija se emitira svake nedjelje na extravagant.com.hr

Extravagant ove godine postaje punoljetan, a za rođendan je stigla i nova uvodna špica u kojoj se uz urednicu Maju Uremović pojavljuju i novinarke Adriana Karuza i Marina Koprivnikar, dok video potpisuje snimatelj i montažer Željko Jurešić.

FOTO: Dora Barker
REDAKCIJA: Dorijan Elezović

 

(217)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr