Naslovna Novo Novi eksplozivni duo “Šiza” – predstavlja prvi singl “Prsa će kosti čuvati”

Novi eksplozivni duo “Šiza” – predstavlja prvi singl “Prsa će kosti čuvati”

51
0

Zagreb, 22. rujna 2020. – Stigla je Šiza! Novo rock ime na domaćoj sceni otkriva se u svom prvom eksplozivnom singlu „Prsa će kosti čuvati“ izdanim za diskografa Dostava Zvuka. U formi minimalistički, svedeni samo na bubanj i bas/vokal, u zvuku ispoljuju sirovu energiju i oštar stav, namjerno plasiran na današnji Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama.

Šiza je post-punk dvojac kojeg čine bubnjar Marko Kuhar (Overflow, OSA, Rens Argoa) i basist/vokal Bruno Antolić (Suho Grlo Nos, Letarg), dugogodišnji entuzijastični sudionici nezavisne scene. Snimanje u studiju Dostava Zvuka odradili su Leonard Klaić i Mark Mrakovčić, zaslužni ujedno i za produkciju i miks (Klaić) te master (Mrakovčić) singla. Videospot je djelo Dinka Šimca (Beyond Pines Film).

“Nadamo se da će pjesma pojedince ohrabriti da se u strahu od gadova odluče za fight mode umjesto konstantnog bježanja na koje smo naučeni s mišlju da je to jedino ispravno. Ta zabrinutost i uznemirenost često proizlazi iz nas samih zbog čega zaboravljamo da i mi imamo zube i znamo zarežati kad se treba izboriti za dobro. Stoga i nije slučajno da smo pjesmu odlučili predstaviti upravo na Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama i ako barem jednu žrtvu nasilja ohrabrimo da prijavi nasilnika, uspjeli smo.” – poručuje Šiza.

Singl „Prsa će kosti čuvati“ dostupan je putem Youtube kanala benda te na svim streaming servisima:

YouTube: http://bit.ly/siza_prsa_YT
Deezer: http://bit.ly/siza_prsa
iTunes: https://apple.co/361BI26
Spotify: https://spoti.fi/2ZVbquB
Google play: http://bit.ly/siza_prsa_GP
Tidal: http://bit.ly/siza_prsa_TD

Šiza je izvođač Dostave Zvuka.

facebook.com/band.siza
instagram.com/siza_band
sizzza.bandcamp.com

Iva Zrnčić

(51)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: