Naslovna Grad Dana otvorenih vrata udruga

Dana otvorenih vrata udruga

62
0

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima.

Udruga za promicanje zdravog života i duhovni razvoj AUM svoj rad je predstavljala građanima u prostoru Udruge Krik i Udruge AUM 22. rujna 2020. god. prezentirajući vrste vježbi koje redovito provodi i kroz prezentaciju ekoloških proizvoda za domaćinstvo, vegansku kozmetiku, zdravu hranu, meditaciju i terapiju zvukom za ublažavanje stresa.

Tako je desetak sudionika manifestacije prakticiralo hatha jogu i zadržavanje u određenim položajima (asanama), yin jogu (za poravnavanje meridijana u tijelu), parinama jogu na užetu, istezanje na pilates loptama i kolutovima za jogu, tratak meditaciju sa svijećom i zvučnu terapiju s tibetanskim zdjelama.

Manifestacija je u Udruzi AUM provedena pod pokroviteljstvom Grada Slatine i Virovitičko-podravske županije.

Svjetlana Dupan, predsjednica udruge AUM

(62)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: