Naslovna Novo Mladi srpski odbojkaški trener, rodom iz Slatine, trenira mlade Šveđanke

Mladi srpski odbojkaški trener, rodom iz Slatine, trenira mlade Šveđanke

1.14K
0

Početkom rujna mjeseca u Švedsku je sa radnom dozvolom uselio mladi i ambiciozni odbojkaški trener sa profesionalnom licencom Milan Bratić iz Srbije, koji će voditi treninge i utakmice poznatog ženskog odbojkaškog kluba u gradu Linköping.

Mladi odbojkaški stručnjak je rođen u Virovitici (Podravska Slatina), i sin je pokojnog drugoligaškog igrača Ljube Bratića. Kao igrač je nastupao za OK Šid, OK Partizan Beograd i OK Srem Sremska Mitrovica.

Milan Bratić, kao mladi trener, poslije okončanja studija, dobiva licencu i majstorski vodi ženske odbojkaške klubove iz: Šida, Sremske Mitrovice i Novog Sada. Ponudu odbojkaškog kluba LCV, koji igra u najvišem rangu Švedske (Elitserien Sweden) nije mogao odbiti, pa je Milan Bratić u Srbiji ostavio nakratko svoju djevojku Jovanu, majku Radu i brata Bojana, koji žive u Kukujevcima kod Šida.

Milan Bratić između ostalog kaže: – Korona virus zahvatio je gotovo sve zemlje svijeta, pa je većina zainteresiranih odgodila pregovore. S obzirom da Šveđanima to nije bitno, dogovorili smo da preuzmem njihovu ekipu i nije bilo nijedne riječi o pandemiji koronavirusa. Sretan sam, jer je ovo za mene veliki izazov! Pozdravljam sve moje igračice sa kojima sam radio u Srbiji i sve moje kolege igrače sa kojima sam igrao u Srbiji. Srdačno pozdravljam i sve naše Slavonce u Slatini, Virovitičko-podravskoj županiji u Hrvatskoj. To je zavičaj mojih roditelja, pokojnog oca Ljube i moje majke Rade, ali i brata Bojana, koji ostaje voditi naš supermarket u Kukujevcima.

Cijeli tekst možete pročitati ovdje…

Info: Borislav Eraković

 

 

(1139)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr