Naslovna Grad Humanitarna akcija “Plastični čep za skupi lijek” u DV Suncokret

Humanitarna akcija “Plastični čep za skupi lijek” u DV Suncokret

49
0

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma iz Čakovca već dugi niz godina prikuplja, sortira i reciklira plastične čepove s ciljem sufinanciranja skupih lijekova za liječenje osoba s malignim bolestima. Ovom akcijom Udruga je animirala cjelokupnu hrvatsku javnost, pa tako i djecu, djelatnike i roditelje iz Dječjeg vrtića Suncokret.

“Humanitarnu akciju “Plastični čep za skupi lijek” u vrtiću su inicirale naše odgojiteljice koje su u suradnji s roditeljima i djecom vrlo brzo prikupile veću količinu plastičnih čepova. Čepovi su danas predani gđi Cvijeti Šoploher, članici Udruge oboljelih od leukemije i limfoma, kojoj se ovim putem zahvaljujem na suradnji, kao i svim roditeljima koji su se uključili u ovu hvalevrijednu akciju. Time djeci usađujemo vrijednosti humanitarne pomoći a ujedno dajemo i svoj doprinos očuvanju okoliša” – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan-Lovrić.

Više fotografija pogledajte ovdje…

(49)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr