Naslovna Novo Na dva kotača sigurno

Na dva kotača sigurno

94
0

U subotu, 14. svibnja 2022. godine je u Špišić Bukovici održano druženje članova moto klubova „Alka“ Špišić Bukovica i „Kumovi“ iz Virovitice sa predstavnicima prometne policije Policijske postaje Virovitica pod nazivom „Na dva kotača sigurno“.

Nakon okupljanja poslije 12 sati je policijski službenik za preventivu u cestovnom prometu Dario Gazibara motociklistima ukazao na osnovna pravila što sigurnijeg sudjelovanja u prometu sudionika na motociklima, odnosno obavezu poštivanja prometnih pravila i promentih propisa kojima je regulirano sudjelovanje u prometu ove kategorije vozila i dao savjete u cilju povećanja njihove osobne sigurnosti i izbjegavanja najčešćih situacija kojima ih dovode u opasnost drugi sudionici u prometu.

Druženje je završenom defile vožnjom u pratnji policijskog motocikliste ulicama Špišić Bukovice i Korijom do Virovitice, kojom su ostalim sudionicima u prometu željeli ukazati na svoje prisustvo na cestama i poručiti im da obrate pozornost i na njih, a ovom preventivnom akcijom se na početku sezone željelo prevenirati sudjelovanje i stradavanje sudionika na mopedima i motociklima u prometnim nesrećama i njihovo stradavanje.

PU Virovitičko-podravska

(94)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr