Naslovna Novo HAMAG-BICRO: Odgoda otplate zajmova

HAMAG-BICRO: Odgoda otplate zajmova

51
0

Nastavno na izvanrednu situaciju uzrokovanu korona virusom čiji je utjecaj na gospodarstvo još uvijek nesaglediv, HAMAG-BICRO je kao prvu mjeru rasterećenja gospodarstva odlučio obustaviti plaćanja svih zajmova do 31.12.2020. godine. Obustava plaćanja se odnosi na sve nedospjele obveze (glavnicu i kamatu), dok je sva prethodno dospjela dugovanja potrebno uredno podmiriti.

Do 31.12.2020. godine neće dospijevati niti kamata ni glavnica te se neće zaračunavati zatezna kamata. Na nedospjelu glavnicu će se obračunavati redovna kamata i ista će se kod početka ponovne otplate raspodijeliti na ostatak otplatnog perioda.

Ukoliko ste suglasni da se navedena obustava plaćanja obveza po zajmovima primjenjuje na Vaš zajam, ljubazno Vas molimo da dokument “Pristanak na odgodu otplate” potpisan s Vaše strane vratite na mail zajmovi@hamagbicro.hr (skeniran ili uslikan), kako bi Vas evidentirali u bazi.

HAMAG-BICRO u suradnji s ostalim institucijama u Hrvatskoj aktivno radi i na donošenju drugih mjera s ciljem pomoći gospodarstvu koje možete očekivati u skorom periodu, a do tada i Vama i nama želimo što brži povratak u standardni radni ritam.

Info: Tea Fišer, GRAS

(51)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr