Naslovna Grad Crveni križ uveo SOS telefonsku liniju

Crveni križ uveo SOS telefonsku liniju

67
0

Crveni križ Slatina zbog novonastale situacije vezane uz epidemiju koronavirusa uvodi SOS telefon kako bi se smanjio rizik od zaraze virusom starijih i nemoćnih te kronično oboljelih osoba. Telefonom se može zatražiti dostava potrebnih lijekova, higijenskih potrepština te namirnica nužnih za život.

SOS telefon namijenjen je isključivo za starije osobe i osobe koje nemaju pomoć od obitelji, prijatelja, susjeda ili drugih osoba. Napominjemo da će djelatnici i volonteri koji će pružati dostavu biti propisno označeni oznakama Hrvatskog Crvenog križa.

Svoje potrebe stariji građani mogu prijaviti na telefone gradskih društava Crvenog križa i to:

  • Gradsko društvo Crvenog križa Slatina – 033/551-230 od ponedjeljka do petka od 08:00 do 14:00 sati.

Neka se na isti broj Crvenog križa 033 551-230 jave svi građani koji bi volontirali u pružanju usluga u svezi korona virusa.

Društvo Crvenog križa Virovitičko-podravske županije moli sve građane da redovno prate mjere i postupke koje propisuje Nacionalni stožer civilne zaštite i Županijski stožer civilne zaštite. (GDCK Virovitica)

Ravnatelj CK
Vladimir Jelenčić

(67)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr