Naslovna Novo Novi radiofriendly rockeri iz Zagreba – Como Bluff Prvi EP “Como Bluff”

Novi radiofriendly rockeri iz Zagreba – Como Bluff Prvi EP “Como Bluff”

52
0

Zagreb, 16. ožujka 2020. – Nova zagrebačka grupa Como Bluff objavila je svoje prvo istoimeno EP izdanje za etiketu Dostava Zvuka. Debi „Como Bluff“ čini pet izuzetno radiofoničnih pjesama zvonkih melodija i toplih višeglasja koje svoje uporište nalaze u baladama alter rocka 90-ih i djelomično britpopu.

Nedavno najavljen minimalističkim prvim singlom i videospotom „Cannibal Snake“, EP je u cjelini poetičan i melankoličan presjek uspomena i događaja iz prošlosti čija kontemplacija ipak donosi happy end. „Pjesme govore o nekim malo težim i osobnijim temama, no melankolija ovdje nije ultimativni cilj nego vodi do bolje solucije, učenja iz lošeg i radu na sebi. Zapravo služi kao katalizator promjene na bolje.“ – izjavljuje Arijan Škapur, frontmen benda koji je neke od pjesama s EP-a napisao još u tinejdžerskim danima, no cijela priča pokrenula se nakon njegovog udruživanja s Mirom Kadijevićem, podjednako zaslužnim za glazbu i tekstove pojedinih pjesama. Uz Miru i Arijana, za produkciju potpisuje i Borna Mijolović koji je odradio i mix i master.

EP „Como Bluff“ dostupan je putem Youtube kanala Dostave Zvuka, na Bandcamp stranici benda, kao i na svim streaming servisima. U sastavu benda su Arijan Škapur (vokal, gitara), Miro Kadijević (vokal, gitara), Luka Jambrošić (bas) i Viktor Strejček (bubnjevi), na sceni već aktivni i u bendovima Paul The Walrus, Jaded, Raspad Sistema, Delorean i Muscle Tribe Of Danger And Excellence. Studijski više akustični i mekši, svoj premijerni nastup pred publikom najavili su 23. svibnja u klubu Boogaloo na velikom koncertu groove rockera She Loves Pablo. U ulozi predgrupe, u punom sastavu na koncertu će se prikazati u energičnijoj i dinamičnijoj varijanti.

Linkovi:

Facebook: facebook.com/comobluff/
Youtube: bit.ly/ComoBluffYT
Bandcamp: bit.ly/ComoBluffBC
Deezer – http://bit.ly/ComoBluffD
Google Play – http://bit.ly/ComoBluffGP
iTunes – http://bit.ly/ComoBluffIT
Spotify – http://bit.ly/ComoBluffS

Como Bluff je bend Dostave Zvuka.

Iva Zrnčić

(52)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: