Naslovna Novo Glasnici istine trčali u povodu 28. obljetnice VRA Bljesak

Glasnici istine trčali u povodu 28. obljetnice VRA Bljesak

15
0

U povodu 28. obljetnice vojno-redarstvene akcije Blijesak – Atletski klub Nova Gradiška organizirao je 12. memorijalni maraton Nova Gradiška – Okučani.

Među tridesetak maratonaca pristiglih iz Osijeka, Slavonskog Broda, Požege i Nove Gradiške, sudjelovali su i članovi Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine” Goran Draksler iz Slatine, te Robert Knapić i Zlatko Milošević iz Nove Bukovice, i Željko Lukačević iz Virovitice.

Uoči polaska kod spomen-obilježja u Novoj Gradiški, a poslije trke u Okučanima, sudionici maratona paljenjem svijeća odali su počast svim poginulim hrvatskim braniteljima.

Na ciljnom odredištu u Okučanima sudionicima memorijalne utrke, a pogotovo Glasnicima istine podršku dočekom iskazali su branitelji sa područja Virovitičko-podravske županije koji su organizirano pristigli na obljetnicu proslave VRA Bljesak predvođeni Matom Bubašem predsjednikom Odbora za branitelje, te predsjednikom i dopredsjednikom Glasnika istine Pavom Tutenovim i Mariom Kovačom koji su tradicionalno vozili biciklistički maraton Voćin – Okučani.

Pavo Tutenov

(15)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: