Naslovna Novo Sudionici projekta “Pokreni promjenu II” posjetili zabavni park AMAZINGA

Sudionici projekta “Pokreni promjenu II” posjetili zabavni park AMAZINGA

35
0

Učenici (sudionici) projekta „POKRENI PROMJENU II“ u sklopu sportsko – edukativnog programa u zabavnom parku „AMAZINGA“

28. travnja 2023. godine su učenici (sudionici) projekta „POKRENI PROMJENU II – Unapređenje socijalnih vještina u inkluzivnom okruženju“ posjetili zabavni park AMAZINGA u Zagrebu i proveli još jedan zajednički dan ispunjen brojnim aktivnostima.

Na ovaj sportsko – edukativni program zajedno su išli učenici posebnih odjela i učenici 5-ih razreda iz Osnovne škole Josipa Kozarca i Osnovne škole Eugena Kumičića u pratnji asistentica i pod vodstvom učiteljica: Ivane Sabolić, Anje Majdenić, Tomislave Medvedović i Patricije Karaman.

Amazinga je smještena na Zagrebačkom velesajmu i to je park kojeg čini 14 različitih trampolin atrakcija. Na trampolinima ne samo da se može naučiti svoje prve trikove, zakucavati koševe i ozbiljno trenirati, nego se može i izvrsno zabaviti s prijateljima, što je u konačnici i bio cilj ovog druženja. Odlična stvar je što su svi trampolini izrađeni po najvišim standardima, privlačni su i različito osmišljeni, a iskusni treneri i animatori pobrinuli su se da naš boravak u Amazingi bude što opušteniji i sigurniji.

Učenici su osim trampolinskog parka, uživali i u atrakcijama kao što su adrenalinski park, laser tag te razne VR komore.

Bio je to dan proveden u odličnoj atmosferi, s dozom adrenalina, uzbuđenja i puno zabave koji je dodatno povezao učenike koji su sada bogatiji za još jedno novo iskustvo.

Nositelj projekta „POKRENI PROJMENU II – Unapređenje socijalnih vještina u inkluzivnom okruženju“ je Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac, Slatina u partnerstvu sa Osnovnom školom Josipa Kozarca, Osnovnom školom Eugena Kumičića i Gradskom knjižnicom i čitaonicom Slatina. Projekt financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja u sklopu Odluke od dodjeli bespovratnih sredstava projekata udruga u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2022./2023. u iznosu od 101.950,83 HRK, a trajanje projekta je 10 mjeseci, odnosno od 01.11.2022. do 31.08.2023. godine.

UOSIT Vretenac

(35)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr