Naslovna Novo Muče vas dlačice na licu? Nemate lijepo oblikovane obrve?

Muče vas dlačice na licu? Nemate lijepo oblikovane obrve?

94
0

Otkrivamo vam metodu koja će vas oduševiti

Jeste li čuli za threading? Iako u nemamo hrvatsku riječ za ovo, mogli bismo reći da je to končanje, odnosno uklanjanje dlačica koncem. Dakle radi se o kozmetičkoj tehnici odnosno vještini stručnjaka za obrve. Threading je iznimno popularna vještina zbog preciznosti i brzine, ali upravo i zbog smanjene bolnosti. Ta brzina svrdlanja po koži smanjuje nelagodan osjećaj depilacije, a mnogi klijenti kažu da je potpuno bezbolno.

Kako je riječ o metodi koja je postala pravi hit u svijetu, pa tako i kod nas otkrit ćemo vam sve što trebate znati o threadingu. Za početak zašto ova metoda, a ne pinceta te što sve možete tretirati ovom metodom.

„Ravna linija konca određuje oblik pa kada primijetite simetrične i pravilne obrve, odmah se može znati da su uređene koncem. Osim toga, svaka dlačica se uklanja s korijenom, dok kod pincete dlačicu nekada prerežete ili otrgnete. Te dlačice izbijaju za nekoliko dana, što se s koncem ne događa. Osim oblikovanja obrva, threading je savršen za depilaciju nadusnica, brade, vrata, zulufa te peach fuzz dlačica lica“, objašnjava nam Vedrana Tomić, jedna od ponajboljih stručnjakinja u Hrvatskoj kada je ova metoda u pitanju.

Što je stručnjak za threading bolji, to je usluga brža. Tako obrve možete savršeno urediti za 5 do 15 minuta. Nadusnice za svega nekoliko minuta. Do idućeg tretmana može proći dva tjedna i dulje. U Hrvatskoj to odlično rade u CHIX threading barovima, koji su postali sinonim za oblikovanje obrva.

„Na threading idete čim primijetite izbijanje dlačica budući da konac hvata dlačice duge svega 1 milimetar. Na threading dolaze i žene i muškarci, svih dobnih skupina. Zbog brzine tretmana, jednostavno je doći bez termina i brzo se vratiti svojim dnevnim obavezama. Ženama preporučam da uvijek uređuju obrve te usput i nadusnice ili bradu, a muškarcima također i oblikovanje linije brade. Slabljenje dlačica možete očekivati tek redovitim dolascima kroz dulje vrijeme. Ako brijete dlačice, pucate ih nepravilnim trzanjem trakicama voska, prerežete oštrom pincetom ili tretirate kremama za depilaciju, tada jačaju zbog učestalog izbijanja na površinu“, otkriva Vedrana Tomić čiji su CHIX threading barovi postali omiljeno mjesto za uklanjanje dlačica.

Vjerojatno vas zanima i koliko stoji cijena ovakvih usluga. Raspon cijene ovisi o tome koliko iskustva stručnjak za obrve ima, koliko brzo može uraditi tretman, kakva je dostupnost usluge kroz tjedan te lokacija. Cijene za threading obrva kreću se od 6 do 14 eura. Klijenti su prepoznali kvalitetu ove usluge te je sve manje osoba koje nisu nikada probali ovakvu metodu uklanjanja dlačica. Ova metoda doslovce je postala trend, a prednost je i ta što je ova metoda kod nas stalno dostupna. Tako je Vedrana odlučila da CHIX threading barovi svakodnevno rade od 9 do 21, 7 dana u tjednu, a svoje je barove locirala unutar shopping centara. Prvi threading bar u Hrvatskoj je CHIX, otvoren u Mall of Split, a ostale lokacije CHIX-a su City Centar One Split, Salona Mall, Dalmare Šibenik, Supernova Zadar, Spot Mall Makarska, Tower Centar Rijeka, Max City Pula, City Centar One East, City Centar One West, Supernova Garden Mall, Z centar te Portanova Osijek.

REDAKCIJA: Dorijan Elezović
FOTO: Nino Šerić

(94)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr