Naslovna Novo Dun & Bradstreet webinar: Less searching. More selling: D&B Hoovers

Dun & Bradstreet webinar: Less searching. More selling: D&B Hoovers

28
0

U suradnji s udrugom “Hrvatski Izvoznici” pozivamo Vas na Dun & Bradstreet besplatni webinar za ubrzanje izvoza i stvaranje novih mogućnosti pronalaska inozemnih poslovnih partnera, u četvrtak 17. ožujka 2022. godine, od 10:00 do 11:00 sati.

Kako najbolje iskoristiti potencijale tržišta?

Predstavljamo alat koji Vam pomaže ubrzati izvoz i pronalazak potencijalnih tržišta i partnera u inozemstvu.

Za fleksibilniji izlaz iz krize i odgovaranje na promijenjeno poslovno okruženje, potrebno je gledati izvan regionalnih granica. Promjene u gospodarstvu zahtijevaju različite mjere upravljanja rizikom i nove poslovne mogućnosti.

Napretkom tehnologije i ubrzane digitalizacije javljaju se nove mogućnosti. Donosimo iskustva i mogućnosti međunarodnog poslovanja hrvatskih tvrtki. Premostite najveće izazove izlaska na strana tržišta i pronalaženja klijenata iz inozemstva uz savjete i alat koji Vam olakšava potragu.

Poslušajte iskustvo zadovoljnog korisnika i otkrijte sve prednosti ovog alata.

S nama će biti:

  • Saša Ćeramilac, novinar i voditelj;
  • Ljiljana Habunek, tajnica u udruzi Hrvatski izvoznici, udruga je predstavničko tijelo tvrtki i organizacija čija je misija promocija i zastupanje interesa hrvatskog izvoza;
  • Bojan Kežman, direktor prodaje, Dun & Bradstreet Hrvatska.

Prijavite se…

(28)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr