Naslovna Novo Achachak – singl “Breathe” najavljuje novi album i koncertnu promociju

Achachak – singl “Breathe” najavljuje novi album i koncertnu promociju

33
0

Sudar planetoida otkrio novi album “Planet Hashish”

Novim singlom „Breathe” uzdanica domaće stoner rock scene, bend Achachak, otkriva svoju žešću stranu kroz treći studijski album „Planet Hashish” te najavljuje koncertnu promociju novog izdanja u splitskom klubu Kocka, koja će se održati 19. ožujka 2022. godine.

„Breathe” nas, nešto žešćim aranžmanom od onoga na što smo od benda navikli, budi iz kolektivnog sna i potiče na razmišljanje i preispitivanje svega što nam je do sada bilo poznato i sigurno. Videospot je snimljen zahvaljujući „Rakija Crew” timu koji je vjerno uprizorio ideju benda.

Unatoč tome što je Achackak dugo bio najbolje čuvana tajna Vučipolja, vrlo brzo je postao miljenik specijaliziranih stranih medija diljem svijeta. U diskografiji broji tri EP izdanja „Thick Hill”, „Pale Rider” i „Wet Grave” te tri studijska albuma „At The Bottom Of The Sea”, „High Mountain” i „Planet Hashish”.

Treći studijski album „Planet Hashish” objavljen je za Dostavu Zvuka i broji devet pjesama, svu glazbu i tekstove potpisuje bend, a autor naslovnice je Visual Monk. Album, kao i novi singl „Breathe”, je dostupan putem YouTubea, na Bandcampu izvođača te na svim streaming servisima:

Achachak su Ante Kodžoman, Luka i Lovre Gobin, Patrik Zelenika i Milan Mijač.

Linkovi:

Achachak je bend Dostave Zvuka.

dostavazvuka.hr

 

 

 

(33)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr