Naslovna Grad Dječji vrtić Suncokret: Prvi dan proljeća

Dječji vrtić Suncokret: Prvi dan proljeća

111
0

Prvi dan proljeća, 21. ožujka, djeca u Dječjem vrtiću Suncokret obilježila su sklopom veselih i razigranih proljetnih aktivnosti. U vrtu su posadili salatu, luk i kupus, a lanjske jagode vrijedno su i pažljivo očistili i oplijevili.

„Radno-praktične aktivnosti neizostavni su dio odgojno-obrazovnog rada s djecom u našem vrtiću, pa smo tako i novo godišnje doba pozdravili vani, na suncu i na svježem zraku. Uredili smo naš eko-vrt, cvjetne gredice oko vrtića obogatili smo novim sadnicama a prošetali smo i do obližnjeg igrališta i jezera promatrajući usput vjesnike proljeća. Danas ne obilježavamo samo prvi dan proljeća nego i Svjetski dan osoba s Down sindromom. Stoga smo simbolično, u znak naše podrške, danas došli u vrtić u različitim čarapicama, jer upravo naše različitosti čine svijet šarenijim i veselijim mjestom“ – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret, Snježana Dupan-Lovrić.

Više fotografija pogledajte ovdje…

(111)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr