Naslovna Novo Como Bluff – novi EP “Sketchy Laughin’ Music”

Como Bluff – novi EP “Sketchy Laughin’ Music”

24
0

Radiofonične melodije dominiraju novim EP izdanjem

Zagrebački alt rock trio Como Bluff objavio je svoje drugo EP izdanje pod nazivom „Sketchy Laughin’ Music”, koje donosi zaokret u dosadašnjem zvuku, a promocija izdanja održat će se 14. travnja u Vintage Industrialu uz podršku Domagoj Šimek benda.

„Sketchy Laughin’ Music” upućuje na poigravanje žešćim i nešto manje rafiniranim zvukom u okvirima pitkih radiofoničnih melodija i pjevnih refrena, što donosi osjetnu promjenu u odnosu na dosadašnji pristup, kroz koji je bend svoje temelje gradio na akustičnim gitarama.

Popis pjesama:

01. Kazoo
02. Mildew
03. Skulduggery
04. Lonely Miss Denied

Como Bluff se publici predstavio 2020. godine singlom „Cannibal Snake”, koji je najavio istoimeni EP objavljeno za Dostavu Zvuka. Nakon što je bend odlučio funkcionirati kao trio, 2021. godinu posvetili su radu na novim materijalima, što je rezultiralo novim EP izdanjem.

Drugi EP „Sketchy Laughin’ Music” objavljen je za Dostavu Zvuka i broji četiri pjesme, svu glazbu i tekstove potpisuje Miro Kadijević, aranžman potpisuje bend s producentom Bornom Mijolovićem (Paul the Walrus), koji je zaslužan za produkciju, mix i mastering. Snimanje su odradili Borna Mijolović i Miro Kadijević, a autorica naslovnice je Marija Anušić. EP je dostupan putem YouTubea, na Bandcampu izvođača te na svim streaming servisima.

Como Bluff su Miro Kadijević (vokal, gitara), Luka Jambrošić (bas gitara) i Viktor Strejček (bubanj).

LINKOVI:

Como Bluff je bend Dostave Zvuka.

dostavazvuka.hr

(24)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr