Naslovna Novo Projekcija filma: Rat u kući

Projekcija filma: Rat u kući

54
0

Dana 25. rujna (petak) u 19:00 sat(i), 26. rujna (subota) u 19:00 sat(i) i 27. rujna (nedjelja) u 19:00 sat(i) u kino dvorani pogledajte projekciju filma Rat  u kući (War with Grandpa).

Desetogodišnji Peter oduševljen je viješću da se njegov djed doseljava k njemu, no, njegovom uzbuđenju dolazi kraj kada shvati da se od njega očekuje da djedu prepusti svoju sobu, dok bi on trebao noćiti na jezivom tavanu. Iako jako voli svog djeda, Peter želi svoju sobu nazad i ne preostaje mu ništa drugo nego objaviti rat. Udružuje se s prijateljima te zajedno kuju opake planove protiv djeda, kako bi ga natjerali da preda sobu. Ipak, krv nije voda, a uskoro postaje jasno da je Peter svoju tvrdoglavost i borbene gene naslijedio, pogađate, od djeda! Prava zabava za publiku tek počinje kada se djed se ne želi predati već odlučuje suprotstaviti se malim urotnicima, smišljajući osvetu. Ova fantastična obiteljska komedija, redatelja Tima Hilla, s neponovljivim Robert De Nirom u glavnoj ulozi djeda, obećavajuće je filmsko štivo za sve generacije koje nikako ne smijete propustiti!

  • Žanr: komedija
  • Redatelj: Tim Hill
  • Uloge: Robert De Niro, Christopher Walken, Uma Thurman
  • Trajanje: 98 min.
  • Država: SAD
  • Godina: 2020.

Izvor: POU Slatina

 

(54)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr