Naslovna Novo Završio najjači i najposjećeniji malonogometni ljetni turnir u županiji

Završio najjači i najposjećeniji malonogometni ljetni turnir u županiji

149
0

Tri dana Slatina je živjela mali nogomet! Nikad posjećeniji malonogometni turnir Staroškolsko obilježilo je sportsko nadmetanje u uzavreloj atmosferi kakve se ne bi postidjele ni puno veće sportske i gradske sredine.

Foto: Matija Turkalj

Sada sa sigurnošću možemo reći da imamo pravi sportski, ali i turistički proizvod, koji je svojim značajem nadmašio sva očekivanja, ali i pokazao da smo na dobrom putu, na putu čiji je konačni cilj ovaj turnir pretvoriti u jedan od najznačajnijih ljetnih sportskih događaja u Slavoniji.

Turistička zajednica Grada Slatine i dalje će svim snagama podupirati razvoj ovog turnira, ali i lobirati da se što prije riješi pitanje uređenja ovog kultnog slatinskog igrališta jer tim važnim korakom doista je samo nebo granica. Ovim putem zahvaljujemo MNK Slatina i svim njihovim članovima i volonterima, svim poslovnim partnerima, fotoreporterima i novinarima i ostalima koji su neizostavan dio uspjeha ovog sportskog događaja. Hvala i Vama, posjetiteljima, koji ste podržali turnir svojim dolaskom i navijanjem poveli do pobjede svoje favorite!

Čestitamo svim natjecateljima na borbi i pokazanom zavidnom nogometnom znanju! Naravno, najveće čestitke idu pobjednicima malonogometnog turnira Staroškolosko 2022., OPG Vengert i NK Slatina Veterani!

Izvor: https://www.facebook.com/TZ.grada.Slatine/posts/467226148741338

(149)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr