Naslovna Novo Udruga „Inovativni projekti“ zajedno s Hrvatskom zajednicom županija pokrenula je projekt „OPGovi Hrvatske“.

Udruga „Inovativni projekti“ zajedno s Hrvatskom zajednicom županija pokrenula je projekt „OPGovi Hrvatske“.

68
0

Način funkcioniranja web platforme www.opgovi.hr je vlastito dodavanje podataka od strane OPG-ova s obzirom da se radi o osobnim podatcima.

U Hrvatskoj je registrirano 162.966 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Rijetki među njima imaju vlastitu internetsku stranicu putem koje na osobniji način mogu predstaviti svoj rad. Upravo to je temeljna svrha ove platforme – samostalna izrada i upravljanje vlastitom stranicom za svaki pojedini hrvatski OPG.

Ovaj projekt je besplatan i ne generira dobit, a razvijen je isključivo dobrom voljom volontera udruge i članova Hrvatske zajednice županija. Za primjer, izrađena je po jedna stranica za svaku županiju na temelju podataka prošlogodišnjih finalista nagrade „Zlata vrijedan“, odnosno za 21 OPG.

MISIJA: Pružati relevantne informacije i redovito ažurirane podatke o hrvatskim OPG-ovima, biti im stalna podrška u razvoju te ih na najbolji mogući način prezentirati krajnjim korisnicima njihovih proizvoda.

VIZIJA: Biti polazišno mjesto obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima Hrvatske i svim zainteresiranim građanima za korištenje njihovih proizvoda, a u svrhu zajedničkog prosperiteta.

Dodatne informacije možete dobiti na: info@opgovi.hr, broju mobitela 098 164 97 79 ili na web stranici www.opgovi.hr

Upute za registraciju nalaze se ovdje (hrvzz.hr, vpz.hr)

(68)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr