Naslovna Novo Kaufland u rekordnom roku ostvaruje suradnju s malim dobavljačima

Kaufland u rekordnom roku ostvaruje suradnju s malim dobavljačima

65
0

Nakon što je Kaufland uputio poziv malim proizvođačima i OPG-ovima da pošalju svoje ponude, gotovo 60 proizvođača zadovoljilo je uvjete

Prije samo tjedan dana Kaufland je pozvao domaće male proizvođače i OPG-ove da pošalju svoje ponude te tako ostvare mogućnost za suradnju s ovim trgovačkim lancem. Od 1.4. do danas, Kauflandu su pristigle brojne prijave, od kojih je čak 60 proizvođača zadovoljilo sve uvjete i ušlo u uži izbor.

„Drago nam je što na ovaj način možemo doprinijeti hrvatskom gospodarstvu. Ovim putem naglašavamo kako su prijave još otvorene te pozivamo zainteresirane da se jave preko službene web stranice www.kaufland.hr jer se mogu prijaviti do 15. travnja“, poručila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija.

Ponavljamo, poziv se odnosi na sve proizvođače mliječnih proizvoda, mesnih prerađevina, jaja, ulja, svježih sokova, domaće tjestenine, voćnih namaza, čajeva i biljnih proizvoda, slatkiša i kolača, proizvoda od meda, brašna te konzerviranog povrća.

Suradnja s domaćim proizvođačima u svim prehrambenim grupama za Kaufland je već dugo ključ uspješnog poslovanja, što potvrđuju i brojke. U Kauflandu primjerice ističu da je čak preko 80 % sve junetine koju prodaju domaće kvalitete, a u periodu od 1.3. do danas, u samo pet tjedana, otkupili su gotovo 3 tisuće tona domaćeg voća i povrća.

Poznajući potrebe i želje kupaca, ovaj trgovački lanac nastavlja surađivati s brojnim domaćim proizvođačima i kroz projekt Naše mi najbolje paše.

Više na https://www.kaufland.hr/asortiman/nase-najbolje-pase.html

 

(65)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr