Naslovna Novo Them Moose Rush – Neočekivano otkriće iz laboratorija u novom videospotu Jude’s Got Another

Them Moose Rush – Neočekivano otkriće iz laboratorija u novom videospotu Jude’s Got Another

65
0

Zagreb, 2. ožujka 2020. – Progresivni rock trojac Them Moose Rush predstavlja novi videospot za singl „Jude’s Got Another“ kojim najavljuju novi, nadolazeći studijski album „Dancing Maze“ za etiketu Dostava Zvuka.

U inventivnom i zabavnom videospotu u ulozi znanstvenice pojavljuje Ana Jelić iz grupe Lika Kolorado, a opasno kemijanje u laboratoriju nailazi na prepreke i dobiva posve neočekivan rasplet. Videospot je nastao pod palicom Dinka Šimca (Beyond Pines Films) kojem je ovo već treća suradnja s bjelovarskim trojcem. „On je pandan naših razmišljanja o muzici u svijetu snimanja videa i dozvoljava da naši zajednički brainstorminzi ponekad uđu u domenu vrlo ambicioznog. Tako smo si ovdje zapravo u startu sami zadali dosta logistike i post produkcije, no imali smo fenomenalnu podršku svih prijatelja i čovjeka za direktorskom palicom s kojim je sve moguće.“ – komentiraju Them Moose Rush.

Glazbu i tekst za pjesmu „Jude’s Got Another“ napisali su Them Moose Rush. Iza produkcije zajednički stoje Mark Mrakovčić, Borna Mijolović i Them Moose Rush, dok mastering potpisuju Mark Mrakovčić i Them Moose Rush.

Pjesma „Jude’s Got Another“ naći će se na albumu „Dancing Maze“ koji za etiketu Dostava Zvuka izlazi u svibnju ove godine. Uz više naginjanja prema pop prog zvuku u novoj pjesmi, Them Moose Rush otkrivaju da će album istražiti raznolikost stilova te biti dosta težak za klasično žanrovsko ukalupljivanje. Bit će to svojevrsni hommage evoluciji njihovog zvuka – uvijek na granici između „groovy“ (što se odnosi na Dancing) i „mathy“ (što predstavlja Maze).

Prije izlaska albuma, Them Moose Rush odlaze na mini europsku turneju, a među potvrđenim datumima posebno se ističe nastup 25. travnja na vrlo cijenjenom rock prog psych stoner Alterna Sounds festivalu u Munsteru.

Them Moose Rush su:

  • Nikola Runjavec – vokal, gitara
  • Branimir Kuruc – bas
  • Vedran Marinko Komlen – bubnjevi

Iva Zrnčić

(65)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: