Naslovna Novo Stavimo zajedno FOKUS na Slatinu!

Stavimo zajedno FOKUS na Slatinu!

263
0

Predstavljanje kandidature kandidata za gradonačelnika grada Slatine Darija Vrbaslija te kandidatkinje za zamjenicu gradonačelnika Martine Tepeš

Nakon četiri godine participiranja u vlasti u gradu Slatini, mnogo odrađenih projekata, uvedenih pozitivnih promjena i pomaka koje smo postigli, odlučili smo ponovno izaći na izbore.

Na Lokalnim izborima 2017. godine ukazali ste nam veliko povjerenje, na temelju kojeg smo izborili pet mandata u Gradskom vijeću Grada Slatine. Smatramo da su protekle četiri godine našeg rada bile uspješne, što nam svakodnevno potvrđujete. Odlično je protekli mandat svojom izjavom zaključila jedna naša sugrađanka, poduzetnica, koje je rekla da se „danas u Slatini lakše diše“. Upravo s takvim stavom i na tim temeljima ponovno tražimo vaše povjerenje.

I ove godine izlazimo pred vas otvoreno, nudimo svoje znanje i kompetencije, ali i četverogodišnje iskustvo. No, danas nismo sami, iza nas stoji stranka FOKUS, mlada stranka velikih uspjeha, Nezavisna lista Darija Vrbaslije i stranka Most. Time jasno pokazujemo smjer kojim idemo, a to je smjer poreznih i prireznih rasterećenja, otvaranja grada poduzetnicima i investitorima, briga za ranjive skupine i mlade obitelji i tome slično, naravno, uz trud i rad na otvaranju novih radnih mjesta, što Grad nikako ne može sam, ali može u suradnji s građanima stvarajući pozitivne preduvjete za to.

Na vama je dragi sugrađani da na predstojećim izborima izaberete kandidata ili kandidatkinju kojeg ili koju smatrate najprikladnijim, najvrjednijim i najodgovornijim za obavljanje dužnosti gradonačelnika te članova Gradskog vijeća – koje ima i najvišu funkciju u gradskoj vlasti jer je predstavničko tijelo vas građana. To je uistinu vaša, ali i naša zajednička odgovornost. Upravo zato vas pozivam da izađete na izbore za koje se uistinu nadam da će biti festival demokracije.

Zato stavimo zajedno FOKUS na Slatinu!

Dario Vrbaslija

(263)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr