Naslovna Novo Saša Matić rasprodao dvoranu gradski vrt za prvi koncert i najavio drugi

Saša Matić rasprodao dvoranu gradski vrt za prvi koncert i najavio drugi

147
0

U sklopu turneje “Dva života” Saša Matić nastupit će pred publikom u Osijeku dva puta (10. studenoga i 08. prosinca 2022.)

Svoj prvi koncert u Osijeku Matić je održao prije gotovo četiri godine, a puna dvorana obožavatelja već tada mu je svesrdno poručila da se što prije vrati i ponovo zapjeva. Čini se kako turneja “Dva života” u svakom gradu uključuje dva koncerta jer se ista situacija dogodila i prije desetak dana u Zagrebu gdje je Saša Matić dva puta “napunio” Arenu. “Radujem se što ćemo se ponovo susresti u Osijeku, zajedno zapjevati i iskreno podijeliti emocije jer glazba zbližava ljude. Nije me iznenadio ovako velik interes jer je ljudima u ovim vremenima potrebno opustiti se, zapjevati punog srca i duše. Zato hvala vjernoj publici koja me prati i dolazi na naše koncerte.” rekao je Matić. Početak oba koncerta je zakazan za 21:00 sati, a radi velikog interesa publike, vrata dvorane otvorit će se u 19:00 sati. Ulaznice za drugi koncert mogu se kupiti u već od danas u sustavu Eventim, a na ostalim prodajnim mjestima od 07. studenoga.

Prodajna mjesta:

OSIJEK – Caffe bar Press, Caffe bar Dvorac (Mačkamama), Caffe bar Play (dvorana Gradski vrt), Caffe bar Kafka
NAŠICE – The Monkey bar
VALPOVO – Centar kulture M. P. Katančić
VINKOVCI – Fitness centar Zara
VUKOVAR – Hotel Lav
ŽUPANJA – Book caffe
Eventim sustav

Cijene ulaznica: parter 130,00 kn, tribine 150,00 kn

 

(147)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr