Naslovna Grad Prvi ples u Dječjem vrtiću Suncokret

Prvi ples u Dječjem vrtiću Suncokret

119
0

Povodom Dječjeg tjedna u Dječjem vrtiću Suncokret i Područnom odjelu Mikleuš organizirane su različite zanimljive i zabavne aktivnosti koje su djeca dočekala s velikim oduševljenjem.

Od oslikavanja vrtićkih ulaza, salona uljepšavanja, preko likovnih radionica pa sve do posjeta gradonačelniku Grada Slatine Denisu Ostrošiću i druženja s načelnikom Općine Mikleuš Robertom Grabarom. Ipak najviše veselja kod djece (a i kod roditelja) izazvao je jedan pravi Disco Show koji je upriličen u večernjim satima.

“Djeca će ovaj ples još dugo pamtiti jer je vladala zaista izvanredna atmosfera. Za to su zaslužni veliki prijatelji Dječjeg vrtića Suncokret, Svjetlana Dupan iz  Udruge za promicanje zdravog života i duhovni razvoj AUM i Robert Puhanić iz Foto Studija Video Alfa kojima se najsrdačnije zahvaljujemo na pomoći i nezaboravnom doživljaju zvuka i svjetla na našem prvom plesu. I roditelji djece su izrazili svoje oduševljenje te su i sami poželjeli sudjelovati na jednom ovakvom plesu, što ćemo im sigurno omogućiti nakon što završe ograničavajuće epidemiološke mjere zaštite” – rekla je ravnateljica DV Suncokret Snježana Dupan-Lovrić.

Više fotografija pogledajte ovdje…

 

(119)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr