Naslovna Novo Projekcija filma: Monster Hunter

Projekcija filma: Monster Hunter

44
0

Dana 26. veljače (petak) u 20:00 sati, 27. veljače (subota) u 20:00 sati i 28. veljače (nedjelja) u 20:00 sati u kino dvorani pogledajte projekciju filma Monster Hunter.

Osim našeg svijeta, postoji i drugi, svijet opasnih i moćnih čudovišta koja smrtonosnom žestinom vladaju svojim teritorijem. Kad neočekivana pješčana oluja prebaci kapetanicu Artemis (Milla Jovovich) i njenu jedinicu (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) u novi svijet, vojnike će šokirati otkriće da je neprijateljsko i nepoznato okružje stanište ogromnim i zastrašujućim čudovištima koja su imuna na njihova vatrena oružja. U očajničkoj borbi za opstanak, postrojba nailazi na tajanstevnog Lovca (Tony Jaa), čije mu jedinstvene vještine omogućavaju da uvijek bude korak ispred moćnih stvorenja. I dok Artemis i Lovac polako grade međusobno povjerenje, ona otkriva da je Lovac dio tima koji vodi Admiral (Ron Perlman). Suočeni s opasnošću koja prijeti uništenjem njihova svijeta, hrabri ratnici udružuju svoje jedinstvene sposobnosti i udružuju se za krajnji obračun. Film Monster Hunter temeljen je na globalnom fenomenu istoimenog serijala video igara.

  • Žanr: akcija, avantura
  • Redatelj:
  • Uloge: Milla Jovovich, Tony Jaa, T.I.
  • Trajanje: 103 min.
  • Država: SAD
  • Godina: 2020.

Izvor: POU Slatina

 

 

(44)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr