Naslovna Novo Ponađen počinitelj protuzakonitog lova

Ponađen počinitelj protuzakonitog lova

776
0

U utorak, 12. listopada 2021. godine, policijski službenici Policijske postaje Slatina, dovršili su kriminalističko istraživanje vezano za počinjenje kaznenog djela protuzakonitog lova i ribolova.

Foto: ilustracija

Naime, prilikom kriminalističkog istraživanja prijavljenog kaznenog djela, utvrđeno je postojanje osnove sumnje da je 66 – godišnjak sa područja općine Nova Bukovica, dana 11./12. listopada u vremenu od 21:00 do 12:20 sati, u blizini naselja Gornjeg Viljeva, u lovištu Hrvatskih šuma d.o.o. „Jasenovača“, u šumskom predjelu „trešnjevo polje“, počinio opisano kazneno djelo, na način da je od čelične žice načinio zamku u koju se uhvatila jelenska divljač – košutu starosti 6 – 7 godina, težine oko 120 kg, koju je zatim otkožio (odvojio meso od kože i utrobe), a potom izvršio odvajanje dijelova divljači sa kojima se udaljio sa mjesta događaja. Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru izvršena je pretraga osobnog automobila, doma i drugih prostorija na adresi prebivališta kod 66-godišnjaka, te su izvršenom pretragom u osobnom automobilu pronađene dvije čelične žice, jedna pocinčana sajla, dok je pretragom doma pronađeno oko 7 kg mesa divljači. Slijedi kaznena prijava.

PU Virovitičko-podravska

(776)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr