Naslovna Novo Policija najavljuje pojačan nadzor prometa tijekom Martinja

Policija najavljuje pojačan nadzor prometa tijekom Martinja

50
0

Tijekom proteklog vikenda koji je prethodio blagdanu Martinja na području Policijske uprave virovitičko – podravske je evidentirana jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

Kako se na samo Martinje, ali i tijekom sljedećeg vikenda mogu očekivati obilježavanja ovog blagdana koje uključuju pojačanu konzumaciju alkohola, obavještavaju se vozači da će od četvrtka 11. studenog do nedjelje, 14. studenog 2021. godine, prometna policija na području cijele policijske uprave provoditi pojačani nadzor sudjelovanja u prometu osoba pod utjecajem alkohola, a na području cijele policijske uprave će dana 13. / 14. studenog 2021. godine, od 18:00 do 02:00 sata biti provedena akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohola.

Također, uz najavljeni pojačani nadzor upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, kao i svakoga vikenda vršiti će se i pojačani nadzor upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, nekorištenja sigurnosnog pojasa i nepropisnog korištenja mobitela, a sve vozače koji planiraju sudjelovati u proslavi Martinja ili u nekoj drugoj prilici konzumirati alkohol prometna policija savjetuje da si prethodno organiziraju smještaj do potpunog otrežnjenja ili prijevoz do kuće i u takvom stanju ne ugrožavaju sigurnost sebe i drugih u prometu, te izbjegnu propisano sankcioniranje.

PU Virovitičko-podravska

(50)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr