Naslovna Novo PAR: 15 stipendija za 15 godina

PAR: 15 stipendija za 15 godina

38
0

Visoka poslovna škola PAR je prva i jedina neovisna visokoobrazovna institucija u Primorsko-goranskoj županiji, smještena u samom srcu Rijeke. Od samog osnutka razvija i nudi vrhunske studijske programe razvijene u suradnji s međunarodnim obrazovnim institucijama. Upravo su jaka međunarodna povezanosti i dualni model studiranja ono što čini PAR drugačijim od drugih.

Visoka poslovna škola PAR kroz godine obrazovala je oko 85 sportaša te je začetnik dualne karijere sportaša u Republici Hrvatskoj. Naši studenti osvojili su više od 10 medalja među kojima brojimo i Olimpijske medalje. Detalje našeg rada možete pogledati u kratkoj prezentaciji u prilogu.

Povodom 15 godina rada, pokrenuli smo veliku kampanju „15 stipendija za 15 godina“ s ciljem dodijele 15 stipendija budućim studentima. Fond stipendija koje smo osigurali za sljedeću školsku godinu, dio su našeg društveno odgovornog poslovanja kojim od samog početka podupiremo lokalnu zajednicu. Aktivnosti su se godinama mijenjale, no cilj je uvijek bio isti: poduprijeti izvrsnost i pomoći potrebitima.

Više informacija:

Denis Conte

(38)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr