Naslovna Novo Otok Krk uvodi uslugu davanja krvi u vlastitom domu

Otok Krk uvodi uslugu davanja krvi u vlastitom domu

149
0

Da je Krk u mnogočemu dobar za život i da prati trendove upravo u stvarima koje olakšavaju život – već je svima poznato! Ipak, sada će život na ovom otoku biti još lakši i jedinstveniji. Naime, laboratorij na Krku uvodi uslugu vađenja krvi kod kuće.

Riječ je o novoj usluzi koja stupa na snagu s prvim danom 2022. godine, a da stvar bude još bolja nalazi će biti gotovi za svega sat vremena i možete ih dobiti na svoju email adresu.

Ovu uslugu moguće je dogovoriti svaki radni dan od 07:00-15:00 sati, a sve se dogovara telefonski na broj 051 221 956. Djelatnici laboratorija odmah po pozivu izlaze na teren.

No to nije sve. Osim vađenja krvi u jutarnjim satima, laboratorij nudi i uslugu vađenja krvi te hitnih pretraga tijekom cijelog dana, te su nalazi također gotovi kroz sat vremena.

Medicinsko biokemijski laboratorij Krk nalazi se u sklopu Doma zdravlja Krk, u Vinogradskoj 2B, a voditeljica laboratorija Gorana Bonifačić mag.med.biochem. ističe kako je laboratorij Ugovorni partner sa HZZO-om.

U ovoj ustanovi možete obaviti i brzi antigenski test uz izdavanje Covid-potvrde, a nalaz je gotov za 15 minuta i također se šalje na vašu e-mail adresu. Laboratorij radi i serologiju na prisutnost antitijela na virus SARS-CoV-2.

Dakako ovo je tek dio usluga koje Medicinsko biokemijski laboratorij Krk nudi, a paletu uslugu svakako misle i širiti kako bi građani otoka Krka imali bezbrižniji i ugodniji život.

FOTO: Medicinsko biokemijski laboratorij Krk
REDAKCIJA: Dorijan Elezović

 

 

(149)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr