Naslovna Novo OSA (One Step Away) novi singl i videospot “Kutak ljubavi”

OSA (One Step Away) novi singl i videospot “Kutak ljubavi”

72
0

Domaći punk rockeri One Step Away novim singlom i videospotom „Kutak ljubavi“ najavljuju nadolazeći album za etiketu Dostava Zvuka.

Novi singl „Kutak ljubavi“ stiže tri godine od posljednjeg albuma „Ni grama srama“. Snimao i producirao ga je Dražen Gavrilović Gara, a glazbu i tekst potpisuje frontmen benda Zoran Piberčnik Zoki koji je pojasnio i što zapravo predstavlja ‘kutak ljubavi’: „Lijepo je kad čovjek uhvati korak s vremenom i trči prema svojim ciljevima. Kad uspijeva ostvariti svoje želje i vizije, kad stigne na najudaljenija mjesta u svojoj glavi… sve je to lijepo! Ali, ne postoji ljepši osjećaj od onog kad shvatimo da trčeći uzduž i poprijeko zapravo radimo i stvaramo krug koji nas uvijek vraća na startno mjesto gdje smo uvijek bili sigurni, voljeni, shvaćeni, a mi to mjesto zovemo – Kutak ljubavi.” Singl je dostupan na Youtube platformi, kao i na svim streaming servisima.

OSA (One Step Away) je varaždinsko-koprivnički bend osnovan 2000. godine. Album prvijenac “V šumi drjeva falidu” (2005.) izdaju samostalno i ubrzo postaju primjećeni i prihvaćeni među širom punk publikom. Nakon nekoliko godina pauze, s promjenjenom postavom plasiraju drugi album “Ni grama srama” (2016.) nakon čega intenzivno sviraju na mnogim domaćim i stranim festivalima (Ferragosto JAM, Punk Rock Holiday, Rocklive, RiRock, Sick as we are, 3FF, Organizirani kaos i drugima).

Linkovi:
Deezer – http://bit.ly/KutarkLjubavi
Spotify – http://bit.ly/KutakLjubavi
iTunes – http://bit.ly/KutakLjubavi_IT
Google Play – http://bit.ly/KutakLjubavi_GP
YouTube – https://youtu.be/vW_MFFxXnlY
FB – facebook.com/OSAonestepaway/

Iva Zrnčić

(72)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: