Naslovna Novo Najbolje nogometne ekipe VPŽ putuju u Split na državnu završnicu Coca-Cola Cupa

Najbolje nogometne ekipe VPŽ putuju u Split na državnu završnicu Coca-Cola Cupa

71
0

Završnica Coca-Cola Cupa za Virovitičko-podravsku županiju odigrana je u Virovitici na igralištu SC Tvin Virovitica. Nakon uvodnih kvalifikacijskih turnira i prolaska na županijsku završnicu, najbolje ekipe borile su se za plasman na državnu završnicu Coca-Cola Cupa, koja će se sredinom srpnja održati u Splitu. U napetim susretima najboljima su se pokazale ekipe: „No Limit“ (djevojke 2006. godište i mlađe), „Error 404 MNK Slatina“ (dečki, 2003. godište i mlađi) te „NK Virovitica“ (dečki, 2006. godište i mlađi) koji će s ponosom predstavljati Virovitičko-podravsku županiju u Splitu.

Coca-Cola Cup godišnje okupi više od 37.000 natjecatelja samo u Hrvatskoj, a mogu se prijaviti ekipe u kategorijama: 2003. godište i mlađi te 2006. godište i mlađi u muškoj konkurenciji te 2006. godište i mlađe kod djevojaka.

Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već osmu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će čak 130 gradova i mjesta u Hrvatskoj u 21 županiji. Coca- Cola Cup osmišljen je kao društveno odgovorna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Kvalifikacijski turniri u gradovima razigravat će se od ožujka do svibnja, a ukupno će sudjelovati više od 3.500 ekipa.
Već drugu godinu za redom u suradnji s UEFA Foundation for Children, Plazma Sportske igre mladih organiziraju nogometne turnire za djevojke i na taj način pomažu u promociji ženskog nogometa.

Plazma Sportske igre mladih jedna su od rijetkih svjetskih amaterskih sportskih manifestacija koja je ovih dana započela svoju sezonu. Sva događanja su organizirana su u skladu s uputama i mjerama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Civilnog stožera RH uz obaveznu dezinfekciju i registraciju, te korištenje maski uz upute o propisanom držanju socijalne distance.

Najbolje nogometne ekipe Virovitičko-podravske županije putuju u Split na državnu završnicu Coca-Cola CupaNajbolje nogometne ekipe Virovitičko-podravske županije putuju u Split na državnu završnicu Coca-Cola Cupa.

Plazma Sportske igre mladih će ove godine organizirati više od 250 turnira u 10 Sportskih disciplina (Coca- Cola Cup u nogometu, mali nogomet, Kinder turnir u uličnoj košarci, HEP turnir u rukometu, odbojka, Hrvatska pošta Cup u tenisu, stolni tenis, turnir u odbojci na pijesku, šah, graničar i atletika) više od 25 jednodnevnih sportsko-edukativnih događanja u sklopu Telemach Dana sporta i državne završnice u Splitu, međunarodnu završnicu u Splitu te svečana otvaranja i zatvaranja Igara. Igre su trenutno aktivne u 3 zemlje: Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini u čijim sustavima godišnje sudjeluje više od 200.000 djece i mladih.

Benjamin Bauer

(71)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr