Naslovna Grad Ljeto u Knjižnici 2021.

Ljeto u Knjižnici 2021.

77
0

Ljetni program Gradske knjižnice i čitaonice Slatina 21.06. – 10.9.2021.


Ljeto je započelo puno snagom, vrelim temperaturama i dugim sunčanim danima. Gradska knjižnica i čitaonica Slatina vam pruža zanimljiv ljetni program kako biste u svježini prostora Knjižnice kvalitetno ispunili ljetne dane.

“Ljeto u knjižnici 2021”, kako smo nazvali naš ljetni program, krenulo je uz najavu početka “Ljetnog čitateljskog izazova” koji će trajati od 21. lipnja do 10. rujna. Svi aktivni članovi i oni koji to žele postati su dobrodošli sudjelovati u Izazovu kojemu su ciljevi poticanje korisnika na primjenu različitih kategorija odabira knjiga, širenje spektra vlastitog ukusa, poticanje čitanja te korištenje knjižničnih usluga i tijekom ljetnog perioda. Više o Izazovu pročitajte ovdje…

Ljetni program smo ispunili radionicama za djecu, mlade, ali i za odrasle, zatim kreativnim stvaralačkim aktivnostima za Dan grada Slatine, police smo ispunili mnogim novitetima knjižnične građe koji su nam pristigli baš za ljeto, a svoje mjesto u programu pronašao je i fotonatječaj “Fotogram” koji će se odvijati od 01. do 30. kolovoza. Nismo zaboravili ni na svoje najvjernije korisnike tako da ćemo pred kraj ljeta proglasiti i najčitatelje Gradske knjižnice i čitaonice Slatina.

Raznovrsne sadržaje i aktivnosti pripremili smo za naše mlade korisnike i djecu, a pri tome mislimo na kreativne radionice koje će se održavati dva puta tjedno počevši od 30. lipnja, zatim sastanke “Kluba čitatelja za mlade”, aktivnosti u prirodi i slično.

Pozivamo sugrađane svih generacija na posjet Knjižnici i sudjelovanje u našim aktivostima. Provedite ljeto 2021. u Knjižnici!

(77)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr