Naslovna Novo Među 500 najboljih hrvatskih učitelja iz VPŽ : Hana Tepeš, Danijel Vilček, Ksenija Rastija i Željko Milnović

Među 500 najboljih hrvatskih učitelja iz VPŽ : Hana Tepeš, Danijel Vilček, Ksenija Rastija i Željko Milnović

457
0

S područja Virovitičko-podravske županije bit će još nekoliko učitelja, koje će, a povodom Međunarodnog dana učitelja 5. listopada, nagraditi Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Tako će među 500 nagrađenih biti: Ivan Mikolić iz OŠ Ivane Brlić Mažuranić iz Virovitice, Hana Tepeš i Danijel Vilček iz OŠ Josipa Kozarca Slatina, Svjetlana Urbanek iz OŠ Ivane Brlić Mažuranić Orahovica, Josip Strija iz Gimnazije Petra Preradovića Virovitica, Ksenija Rastija i Željko Milnović iz Srednje škole Marka Marulića Slatina. Od prije je poznato kako je među odabranima i kvartet učitelja iz OŠ Eugena Kumičića Slatina: Rajka Avirović Gaća, Sanela Jukić, Patricija Karaman i Silvija Mađarić.

Učitelji se nagrađuju na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima, a odluku donosi Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika. (vpz.hr)

(457)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr