Naslovna Grad Ljeto u knjižnici: Foto natječaj “Fotogram”

Ljeto u knjižnici: Foto natječaj “Fotogram”

50
0

Pozivamo sve građane amatere aktivne korisnike Gradske knjižnice i čitaonice Slatina na sudjelovanje u foto natječaju “Fotogram”. Zadatak natječaja je fotografijom prikazati ljetni ugođaj čitanja knjige posuđene u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina. Tema fotografije je “Ljeto 2021. uz knjigu iz Gradske knjižnice i čitaonice Slatina”.

Sudjelovati mogu svi građani amateri bez obzira na dob pod uvjetom da su aktivni korisnici Gradske knjižnice i čitaonice Slatina. Svaki sudionik ima pravo poslati jednu fotografiju u digitalnom obliku na mail djecji.odjel.slatina@gmail.com od 01. – 25.8.2021.g do 15:00 sati. Fotografija može biti crno-bijela ili u boji u JPG/JPEG ili PNG formatu, a mora biti snimljena u periodu od 01. – 25.08.2021. Svaki od sudionika natječaja prijavljuje isključivo svoje fotografije i preuzima odgovornost za sadržaj. Samim sudjelovanjem na natječaju sudionici pristaju na objavu imena i prezimena.

Fotografije ne smiju sadržavati digitalno dodane sadržaje (natpise, naljepnice, ukrasne crteže i slično). Uz fotografiju u mailu obavezno navesti ime i prezime autora, članski broj korisnika Knjižnice, kontakt telefon, naziv fotografije i mjesto snimanja.

Sve primljene fotografije biti će izložene u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina od 15.08. – 15.09.2021. Stručno povjerenstvo odabrati će tri najbolje fotografije i 31.08.2021. g. u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina dodijeliti prikladne nagrade.

Nagrađene fotografije će biti objavljene na službenoj stranici Gradske knjižnice i čitaonice Slatina knjiznica-slatina.hr kao i na Facebook stranici Gradske knjižnice i čitaonice Slatina.

Ponosni smo reći da je ljetno razdoblje u našoj Knjižnici vrlo aktivno. Korisnici godišnje odmore kvalitetno ispunjavaju zanimljivim štivima i naslovima koje pronalaze u ponudi Knjižnice. v.d. ravnateljica Marija Cindrić se postupkom nabave knjižnične građe potrudila osvježiti ljetnu ponudu novitetima i najtraženijim naslovima na što su korisnici iznimno pozitivno reagirali. Pohvalan broj građe je, kao i svake godine, dio ljetnog odmora naših korisnika, a upravo nas je to motiviralo na organiziranje foto natječaja “Fotogram”.

Cilj nam je aktivirati korisnike da fotografijom dočaraju svoj ljetni ugođaj čitanja i time motiviraju sve građane grada Slatine i okolinih naselja da učine isto. “Fotogram” je još jedna od akcija koje Gradska knjižnica i čitaonica Slatina provodi u sklopu Godine čitanja.

Detaljne informacije i pravila natječaja građani mogu saznati na Facebook stranici Gradske knjižnice, putem mail adresa gradska.knjiznica.slatina@gmail.com i djecji.odjel.slatina@gmail.com , pozivom na broj telefona 033/300-675 kao i osobno, dolaskom u Knjižnicu.

Martina Hamaček

(50)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr