Naslovna Grad Koliko poznaješ Hrvatski sabor?

Koliko poznaješ Hrvatski sabor?

67
0

Predstavljamo vam rezultate online kviza “Koliko poznaješ Hrvatski sabor?” koji za učenike osnovnih škola organizira Hrvatski sabor! Na ovome natjecanju sudjelovale su i 4 škole s područja naše županije. Među prvih 10 je OŠ E. Kumičić iz Slatine i OŠ Vladimir Nazor iz Nove Bukovice.

Konačni rezultati online kviz-natjecanja za učenike osnovnih škola „Koliko poznaješ Hrvatski sabor?“ održanog 26. ožujka 2021. godine. Najbolje rezultate postigli su timovi sljedećih škola:

Poštovane mentorice i poštovani mentori, šaljemo Vam rezultate online kviza „Koliko poznaješ Hrvatski sabor?“ za osnovne škole održanog 26. 3. 2021. godine. Zahvaljujemo na sudjelovanju Vaših učenika koji su pokazali izvrsno znanje u poznavanju Hrvatskog sabora.

Posebice čestitamo pobjedničkom tročlanom timu OŠ Luka iz Sesveta koji su riješili test sa 87 bodova u vremenu 0.59.39. Odmah iza njih slijedi drugoplasirani tim OŠ Tituša Brezovačkog iz Zagreba koji su riješili test također sa 87 bodova, ali u neznatno duljem vremenu 1.05.29. Trećeplasirani tim je tročlani tim OŠ „Vežica“ iz Rijeke koji su riješili kviz sa 83 boda u vremenu 1.19.10.

Posebice čestitamo učenicima koji su osvojili maksimum mogućih bodova – 30 bodova, riješivši natjecateljski test bez greške. To su Patrick Šimunec iz OŠ Luka iz Sesveta i Bartol Belošević iz OŠ Tituša Brezovačkog iz Zagreba.

Svi učenici koji su sudjelovali na kvizu dobit će pohvalnice Hrvatskoga sabora, a svi mentori i škole zahvalnice Hrvatskoga sabora za sudjelovanje na kvizu koje ćemo uputiti na adrese škola do kraja nastavne godine.

Prva tri najbolja tima dobit će i prigodne nagrade od predsjednika Hrvatskoga sabora koje ćemo zbog epidemioloških razloga uputiti na adrese škola do kraja nastavne godine.

Na poveznici se nalazi priopćenje objavljeno na službenim stranicama Hrvatskoga sabora:

https://www.sabor.hr/hr/press/priopcenja/najbolji-plasman-na-online-kvizu-o-poznavanju-sabora-postigla-os-luka-iz-sesveta

Info: Lareta Žubrinić

(67)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr