Naslovna Kultura Kazališna predstava: Stara škola kreka – Iz tame u svjetlo

Kazališna predstava: Stara škola kreka – Iz tame u svjetlo

34
0

Predstava koja prikazuje najcrnje trenutke jednog narkomana, od koje će vam se smučiti i zavrtjeti u glavi, ali koja svjedoči da uvijek, baš uvijek, postoji izlaz. Kazališnu monodramu Stara škola kreka – Iz tame u svjetlo možete pogledati u četvrtak, 14. ožujka 2024. godine, sa početkom u 20:00 sati.

Monodrama je ispričana više od 270 puta u više od 25 gradova. Ovo je priča o svakome od nas, ispričana iz ugla trinaestogodišnjeg dječaka, koji dolazi iz stabilne obitelji, popije litru mlijeka dnevno, a san da postane najbolji košarkaš svijeta zamijeni prvim jointom, a kasnije svim ostalim. Ovo je priča o jednom pjevaču, koji je bio ovisan 18 godina o kokainu i koji se ohrabrio nakon brojnih pokušaja i padova, izrugivanja, nepovjerenja i razočarenja ponovno ustati i napokon ustrajati. Ovo je predstava koju treba pogledati svaki teenager kako mu nikada ne bi palo na pamet ići tim putem. Ovo je predstava koju treba pogledati svaki roditelj, kako bi se znao nositi s problemom i prepoznati ga u samom početku. Ovo je predstava za pedagoge, profesore, poslovne ljude, liječnike, psihologe i psihijatre, bake i djedove. Ovo je obiteljska predstava, makar prikazuje i najcrnije trenutke jednog narkomana od kojeg će vam se zavrtiti u glavi i smučiti. Ali, koju treba svatko pokazati kao svjedočanstvo da uvijek postoji izlaz. “Moja priča nije gluma jer ja nisam glumac i ne želim im parirati, ali itekako mogu vjerodostojno prenijeti poruku, koja je iskrena i dolazi iz dubine mojega srca” – kaže Stoka.

Izvor: POU Slatina

(34)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr