Naslovna Grad Udruga Vretenac započela sa provedbom usluge osobne asistencije

Udruga Vretenac započela sa provedbom usluge osobne asistencije

53
0

Dana 19. prosinca 2023. godine Udruga Vretenac, Slatina potpisala je Ugovor o pružanju usluga osobne asistencije s Ministarstvom rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike predvođenim ministrom Marinom Piletićem.

Ponosni smo na našu Udrugu, naše zaposlenike i korisnike što smo uspjeli implementirati ovu važnu socijalnu uslugu koja će osigurati pomoć i podršku osobama s invaliditetom u aktivnostima koje ne može izvoditi sama radi vrste i stupnja invaliditeta, a koje su joj svakodnevno potrebne u kući i izvan kuće te pomoć i podrška u komunikaciji i primanju informacija.

Ovim smo omogućili zapošljavanje novih osoba, čime smo rad Udruge Vretenac podigli na novu razinu – omogućili smo daljnji rast i razvoj Udruge, a našim korisnicima uslugu koju će imati konstantno.

Također, pozdravljamo sve naše novozaposlene asistente, te se veselimo svim budućim, s obzirom da je usluga tek zaživjela.

Helena Dereš

(53)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr