Naslovna Novo Ideje za preuređenje predsoblja

Ideje za preuređenje predsoblja

31
0

Nema boljeg osjećaja od dolaska kući nakon dugog dana! Lijepo je ući na vrata i odmah se osjećati ugodno, dobrodošlo i u miru! Neka vaš ulaz bude uredan i gostoljubiv kako bi vaša kuća bila ona u koju se želite vratiti i mrzite je napustiti!

Također, smatrajte predsoblje svojom prilikom da oborite goste s nogu. Znate kako kažu: Rijetko dobijete drugu priliku da ostavite dobar prvi dojam.

Koju boju odabrati?

Predsoblje je prijelazni prostor u kojem obitelj i gosti provode samo kratko vrijeme, tako da je odabir mekih, gostoljubivih neutralnih tonova uvijek popularan izbor. Boja svjetlije boje na zidovima održava ulaz otvorenim i prozračnim. Neutralne boje također nude besprijekoran protok boja u okolnim prostorijama.

Izbor namještaja

Dodajte organizacijske elemente. Bacaju li vaša djeca svoje kapute nasumice u kut ili na pod vašeg predsoblja?

Za svjež i čist izgled dodajte zatvorene ormariće za cipele, ali za obiteljski pristupačniji izgled upotrijebite vješalice za kapute i otvorene police. Također klupice za predsoblje su savršen dodatak.

Važni su detalji

Bilo da se radi o uokvirenoj fotografiji vaše obitelji, stoliću za odlaganje ključeva tako da se nikada ne morate pitati gdje ste ih ostavili, biljke, mirisne svijeće, mekani tepih ili pak podne pločice s uzorkom.

Impresionirajte svoje goste dobro dotjeranim ulazom, utemeljenim na prekrasnom i funkcionalnom okruglom stolu za predsoblje. Okruglim stolom u središtu prostora ili konzolnim stolićem uza zid doista možete ostaviti dojam.

Postavljanje velikog ogledala na zid može malu prostoriju učiniti većom te prozračnijom.

Izbor keramičkih pločica

Iako ne provodite puno vremena u svom hodniku i to su obično prostori za odlaganje kaputa i cipela, uvijek ga se isplati osvijetliti i odvojiti vrijeme za odabir savršenih pločica za ovaj prostor.

Budući da je u hodniku puno prometa, trebali biste odabrati nešto izdržljivo i dugotrajno kako biste osigurali dugovječnost. U nastavku otkrijte naše najbolje savjete za odabir pravih pločica za hodnik.

1. VELIČINA

Ako vam hodnik nije prostran, nemojte birati pločice velikog formata jer to zapravo može učiniti prostor manjim.

2. STIL

Prva stvar koju trebate odlučiti je hoćete li u svoj dom imati moderniji i suvremeniji izgled ili tradicionalniji ili viktorijanski stil ulaza. To sve ovisi o starosti vašeg doma i stilu koji tražite.

  • Moderne pločice obično su daleko jednostavnije i modernije od bezvremenskih pločica tradicionalnog stila. Dodaju elegantan i elegantan izgled svakom domu i vrlo ih je lako uklopiti u vaš trenutni stil.
  • Tradicionalne pločice imaju uzorke ili elemente u stilu mozaika koji unose osobnost u svaki dom. Ako tražite nešto pomalo viktorijansko, odaberite pločice koje imaju cvjetni element ili kontrastne jednobojne boje.

Odaberite ono što vam najbolje odgovara te se pobrinite da završni radovi postavljanja pločica bude odrađeni kako treba.

Web trgovina veker.hr vam nudi veliki izbor Sigma alata za postavljanje i rezanje keramičkih pločica.

 

 

(31)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr