Naslovna Novo HAMAG BICRO: Obustava plaćanja svih zajmova do kraja godine

HAMAG BICRO: Obustava plaćanja svih zajmova do kraja godine

71
0

Kako ste već ranije obaviješteni, a nastavno na izvanrednu situaciju uzrokovanu COVID-19 virusom čiji je utjecaj na gospodarstvo još uvijek nesaglediv, HAMAG-BICRO je kao prvu mjeru rasterećenja gospodarstva odlučio obustaviti plaćanja svih zajmova do 31.12.2020. godine.

 

Obustava plaćanja se odnosi na sve nedospjele obveze (glavnicu i kamatu), dok je sva dugovanja dospjela prije 17.03. potrebno uredno podmiriti.

Do 31.12.2020. godine neće dospijevati niti kamata ni glavnica te se neće zaračunavati zatezna kamata.

Ukoliko ste suglasni da se navedena obustava plaćanja obveza po zajmovima primjenjuje na Vaš zajam, još Vas jednom ljubazno molimo da dokument „Pristanak_na_odgodu otplate“ potpisan s Vaše strane vratite na mail zajam@hamagbicro.hr (skeniran ili uslikan), kako bi Vas evidentirali u bazi.

Ukoliko do 5.11.2020. od Vas ne primimo potpisan Pristanak, informiramo Vas kako će se sukladno zakonskoj regulativi od 18.10.2020. početi s obračunom zatezne kamate na sva dospjela dugovanja.

Sektor za financijske instrumente
Služba za kreditiranje
Info: Teodora Fišer GRAS

(71)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr