Naslovna Novo Goran Draksler slatinski ultramaratonac istrčao 7. put utrku na 100 km

Goran Draksler slatinski ultramaratonac istrčao 7. put utrku na 100 km

84
0

Goran Draksler slatinski ultramaratonac istrčao je po 7. puta svoju utrku na 100 km. U subotu je sudjelovao na svojem 3. prvenstvu Hrvatske u trčanju na 100 km koje je održano 06. ožujka 2021. godine, u Slavonskom Brodu.

U iznimnoj jakoj konkurenciji i sudjelovanju najboljih hrvatskih ultramaratonaca Draksler je sa vremenom od 10 sati 22 minute i 33 sekunde zauzeo 29. mjesto od 38 koliko sudionika koji su završili utrku. Uz Drakslera inače člana “Glasnika istine” na utrci je sudjelovao i počasni član udruge Zagrepčanin Duško Štrbac koji je zauzeo 36. mjesto s vremenom 11 sati i 06 minuta.

Pobjednik utrke i novi hrvatski rekorder s vremenom 6 sati 54 minute i 44 sekundi je Dejan Radanac iz Slavonskog Broda.

Goranu Draksleru je ova “stotka” bila generalna proba pred utrku “Ultrabalaton “koja se trči 14./15. svibnja 2021. godine, u Republici Mađarskoj i iznosi 221 km odnosno krug oko jezera Balaton.

Po završetku prijava vidljivo je da je Draksler jedini prijavljeni Hrvat te da na toj utrci predstavlja i RH koja ima svega nekoliko trkača koji su uspjeli završiti ovaj ultramaraton.

Vjerujemo da će im se pridružiti i Goran Draksler.

Pavo Tutenov

(84)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: