Naslovna Novo “Glasnici istine” Draksler i Kovač na ultramaratonu “Karlovac – Plitvice” u spomen na Josipa Jovića

“Glasnici istine” Draksler i Kovač na ultramaratonu “Karlovac – Plitvice” u spomen na Josipa Jovića

57
0

U organizaciji Udruge Specijalne jedinice policije “Grom” Policijske uprave Karlovačke, a na poziv prijatelja Nikice Vrabca pripadnika iste, članovi udruge maratonaca VPŽ “Glasnici istine” Goran Draksler i Mario Kovač, te počasni član Duško Štrbac, sudjelovali su na 12. Memorijalnom ultramaratonu Karlovac – Plitvice.

Memorijalni ultramaraton organiziran je u povodu obilježavanja 31. obljetnica redarstvene akcije “Plitvice” u kojoj je kao prva hrvatska žrtva u Domovinskom ratu poginuo policajac Josip Jović, zbog čega je akcija oslobađanja Plitvica od pobunjenih Srba nazvana “Krvavi Uskrs”.

Start memorijalnog maratona bio je iz Karlovca u srijedu navečer 30.03 u 22:00 sata , odakle je krenulo 50-ak sudionika iz raznih krajeva Hrvatske, da bi kroz cjelonoćno trčanje po prohladnom i kišovitom vremenu na cilj kod Spomen obilježja Josipu Joviću stigli u četvrtak 31. ožujka oko 10:00 sati.

Cijelu dionicu od 86 kilometara istrčalo je dvije ultramaratonke i 5 ultramaratonaca među kojima i slatinski ultramaratonac Goran Draksler.

Drugi Glasnik istine, policijski djelatnik Mario Kovač dostojno je predstavljao svoju Policijsku upravu Virovitičko-podravsku kao jedini njen sudionik u u utramaratonu i Komemorativnom skupu kod Spomen obilježja Josipu Joviću na Plitvicama.

Pavo Tutenov
Foto: Mario Kovač

* * *

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem, jer Internet je naše igralište –  midnel.hr

(57)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: