Naslovna Grad FINA zapošljava programere

FINA zapošljava programere

105
0

Financijska agencija zapošljava 6 programera za rad u Slatini, Virovitici, Požegi ili Zagrebu.

Credit: cypressoft.com

Back-end programer – viši specijalist (m/ž) u Sektoru informatike

Tražimo 1 osobu za rad u Slatini, Požegi ili Zagrebu, u Centru za razvoj poslovnih i mobilnih IT rješenja, Služba razvoja IT servisa, Sektor informatike. Rok za prijave: 11. ožujka 2022.

Back-end programer – suradnik (m/ž) u Sektoru informatike

Tražimo 2 osobe za rad u Slatini, Virovitici ili Požegi, u Razvojnom odjelu Virovitica, Centar za razvoj poslovnih i mobilnih IT rješenja, Služba razvoja IT servisa, Sektor informatike. Rok za prijave: 11. ožujka 2022.

Back-end programer – specijalist (m/ž) – u Sektoru informatike

Tražimo 1 osobu za rad u Slatini, Virovitici ili Zagrebu u Centru za razvoj aplikativnih rješenja i upravljanje podacima, Služba razvoja IT servisa, Sektor informatike. Rok za prijave: 11. ožujka 2022.

Back-end programer – specijalist (m/ž) u Sektoru informatike

Tražimo 1 osobu za rad Slatini, Požegi ili Zagrebu u Odjelu za razvoj poslovnih IT rješenja, Centar za razvoj poslovnih i mobilnih IT rješenja, Služba razvoja IT servisa, Sektor informatike. Rok za prijave: 11. ožujka 2022.

Front-end programer – suradnik (m/ž) u Sektoru informatike

Tražimo 1 osobu za rad u Zagrebu, Slatini ili Virovitici u Centru za razvoj poslovnih i mobilnih IT rješenja, Služba razvoja IT servisa, Sektor informatike. Rok za prijave: 11. ožujka 2022.

Izvor: FINA

(105)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr