Naslovna events Živjeti zdravo

Živjeti zdravo

66
0

U subotu, 30. lipnja 2018. godine u vremenskom periodu od 10:00 do 13:00 sati na području Grada Slatine održavati će se dvije aktivnost Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“, pod nazivom „Hodanjem do zdravlja“ i „Volonteri u parku“. Nositelji provedbe Nacionalnog programa su Ministarstvo zdravlja i Hrvatski zavod za javno zdravstvo, a provoditelji na području Virovitičko- podravske županije su: Zavodi za javno zdravstvo „Sv. Rok“ VPŽ kao glavni koordinator, te nevladine organizacije i udruge civilnog društva na području grada Slatina.

Iako je hodanje najpopularnija aktivnosti ono je ipak u padu. Analize ukazuju da sve manje djece pješači do škole, a slična je situacija i s odraslima, koji gotovo nikada ne idu pješice do svojih radnih mjesta.

S ciljem održavanja dobrog zdravstvenog stanja kao i razvoju pozitivnih navika naših sugrađana provodit ćemo aktivnost organiziranog i stručno vođenog hodanja kroz grad Slatina, te aktivnosti u parku namijenjene najmlađim sugrađanima, dana 30. lipnja 2018.godine.

Polazna i završna točka hodanja je Park 136. slatinske brigade, te će volonteri pod vodstvom Mirte Drokan prof. sa skupinom građana hodati ulicama grada, dok će za najmlađe pod vodstvom Marije Podboj biti organizirane aktivnosti u parku.

Tim povodom Vas pozivamo da nas podržite i priključite se aktivnosti.

Koordinator projekta „Živjeti zdravo“ VPŽ
Maja Đurica Truhlaž bacc. med. techn.

(66)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr