Naslovna events Viroexpo

Viroexpo

70
0

24. međunarodni sajam gospodarstva obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2019, održat će se od 15. do 17. ožujka, u ulici Matije Gupca u Virovitici. Ovogodišnji sajam će se održavati u novoj hali Viroexpa, koja se gradi sredstvima Ministarstva poljoprivrede i Virovitičko-podravske županije.

Bit će to prvi projekt koji je realiziran u sklopu Razvojnog sporazuma Slavonija, Baranja i Srijem, projekt kojim je Viroexpo dobio “svoj dom”.

Uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović, pokrovitelj sajma je i Vlada RH. Ostali pokrovitelji su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma.Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije.

Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Ove godine pokrovitelj i partner sajma je i Slatinska banka.Na 24. sajmu Viroexpo nastupit će izlagači iz ukupno 29 zemalja svijeta. Zemlja partner je Republika Slovenija, Županija partner je Splitsko-dalmatinska županija.

(70)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr